VERPAKKINGEN

  • Standaard verpakkingen ruim 450 afmetingen
  • Wij maken producten ook op maat
  • uw product laten ontwerpen door onze designers?

Bij Packaging & Printing kunt u een verpakking laten maken. Wij hebben ruim 450 standaard maten, een ruime keus waarbij we waarschijnlijk al een passende maat voor u op voorraad hebben. Dit kan variëren in een productdoosje, maar ook standaard verzendverpakkingen om bijvoorbeeld uw product veilig bij de klant af te leveren. Het stansmes voor de standaard verpakkingen zijn al gemaakt deze kosten kunt u dan besparen.

Voor een offerte aanvraag of heeft u een andere vraag? Dan kunt u hier contact met ons opnemen.

Heeft u geen keuze kunnen maken uit een van onze standaard verpakkingen of wilt u een eigen ontwerp laten maken. Dan is het ook mogelijk om een verpakking op maat te laten maken. Er zijn vele mogelijkheden zo kunnen we bijna elk gewenste vorm maken, met of zonder venster, een shuifdoos etc. Bij nieuwe verpakkingen waarbij er een stansmes gemaakt moet worden berekenen wij eenmalige stansmeskosten tussen de € 150,- en € 250,-

Voor een offerte aanvraag of heeft u een andere vraag? Dan kunt u hier contact met ons opnemen.

Wilt u een ontwerp laten maken voor uw product?

Wij denken graag mee met u het is natuurlijk erg belangrijk dat het eindresultaat erg de focus legt op de eerste indruk die de klanten hebben. De keuze van de verpakking en opdruk moeten pakkend zijn.

Ook kunnen wij het ontwerp voor u verzorgen.

Voor een offerte aanvraag of heeft u een andere vraag? Dan kunt u hier contact met ons opnemen.

kleuren

Een verpakking kan worden voorzien van verschillende kleuren zo kunt u ervoor kiezen om 1 kleur, 2 kleuren of full colour te laten bedrukken. het is natuurlijk erg persoonlijk en afhankelijk van uw wensen. Er is bijvoorbeeld keuze in een bruin doosje, wit doosje, mat, half glimmend of glimmend. Vaak wordt er bijvoorbeeld bij cosmetica producten ervoor gekozen om een glanslaagje aan te brengen. Dit is ook beter bedrukbaar voor een mooier eindresultaat.

error: Content is protected !!